Uitbreidingen voor jouw Beginnersgeluk website

Jouw Beginnersgeluk website krijgt standaard maximaal 6 pagina’s aan inhoud en is voorzien van standaard sliders, nieuwsmodules en basis zoekmachine optimalisatie. Wil je meer? Geen probleem!

Je kunt jouw website voor een vaste prijs, heel eenvoudig uitbreiden met de onderstaande modules:

Dynamische slider module: maak je website interactiever.

De Dynamische slider module geeft jouw website bezoekers een interactieve visuele ervaring door middel van een slideshow met afbeeldingen en/of teksten. Sliders kunnen op een aantal manieren worden gebruikt. De navigatie op jouw website verbeteren door opvallende knoppen te linken naar speciale pagina’s. Door video’s af te spelen zodra de bezoekers op jouw website komen of door nieuwsberichten van jouw website of jouw social media accounts op een interactieve wijze uit te lichten.

Sociale media module: koppel je website met je sociale media.

De Sociale media module geeft de mogelijkheid om de inhoud van jouw Facebook, Instagram, YouTube, Twitter of Pinterest account te delen op de website. Zo worden jouw laatste berichten, foto’s of video’s ook automatisch toegevoegd op een bepaalde pagina op jouw website. Zo is je website altijd actueel en kunnen de bezoekers die zelf geen social media profielen hebben toch jouw berichten lezen. Zie hieronder een aantal voorbeelden.

Social media module: Facebook
Buro Bedenkt
Buro Bedenkt2 days ago
Nieuwe creaties voor TotalPower!

TotalPower is een nieuw merk in de accumarkt en wij hebben het logo en de bestickering mogen bedenken.

Wat mogen wij voor jou bedenken?
#burobedenktvoorjou #totalpower #stickers #huisstijl
Social media module: Facebook
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/beginner/domains/beginnersgelukpakket.nl/public_html/betaalbaaronline5/wp-content/plugins/feed-them-social/feeds/instagram/class-fts-instagram-feed.php on line 603
Social media module: YouTube

Zoekmachine module: jouw website nog beter te vinden in Google.

De beginnersgeluk websites worden gekoppeld met een SEO plugin die ervoor zorgt dat jouw website goed vindbaar is in de Google zoekresultaten. Wij vullen de zoekwoorden in en zorgen voor een goede en heldere weergave in de Google zoekmachine. Wil je echter meer, bijvoorbeeld het gebruik van meerdere zoekwoorden per pagina, dan kun je de beginnersgeluk website uitbreiden met een speciale Zoekmachine module. Zo wordt jouw website nog beter gevonden.

Menu